Geen succès-de-scandale voor Canadese a capella-groep The Nylons := "Voor ons is homoseks geen probleem, voor onze fans wel" - Etukudo, Markus Anton (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Markus Anton Etukudo Fonds Suzan Daniel (FSD)"