te001175: Vrede op aarde - Van Raemdonck, George
"Pentekening in oostindische inkt, moderne versie van de kerstwens Vrede op aarde. Voorstellend herders zien een vredesboodschap aan de hemel. Gesigneerd r.o. G. Van Raemdonck '54. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"