fo035594: Agalev/Groen - De Neef, Eddy
"Kleurfoto genomen tijdens de boekvoorstelling van Mieke Vogels (Met vriendelijke groeten). Met Guy Verhofstadt geeft tekst en uitleg. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"