Wende: gender, the grassroots t-movement: Nooit meer zijn, wie je niet wou worden. Nooit meer worden wie je niet wou zijn - Deseure, Ria (Zizo : magazine voor holebi's & transgenders)
"Ria Deseure Fonds Suzan Daniel (FSD)"