Bulletin pour l'information des forces marxistes-léninistes et révolutionnaires de tous les pays (Berlin: PCRA)
"Bevat fragmenten en samenvattingen uit het tijdschrift Gegen die Strömung ; Periodiciteit: driemaandelijks Verschijnt in het Turks, Frans, Engels, Spaans, Italiaans, Nederlands en Russisch"