Aangenomen teksten ter doorzending aan de nationale parlementen : zevende gewone zitting, december 1961 - Assemblee van de West-Europese Unie (S.l.: s.n., 1961)
"Assemblee van de West-Europese Unie Bibliotheek Camille Huysmans"