Een pad in het groen (Borgloon: Natuurpunt; Leefmilieu Borgloon; Natuurreservaten)
"nieuwbrief van Natuurreservaten en Leefmilieu Borgloon ; nieuwsbrief van Natuurpunt afd. Leefmilieu Borgloon Periodiciteit: driemaandelijks"