fo021630: Migranten in Gent - Rol
"Zwart-witfoto van migranten, vrouwen, kinderen en mannen, die op de stoep aan de schoolpoort (stedelijk onderwijs gemengde lagere school) zitten, Gent, jaren 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"