smc0273: Jaarlijkse archivering van het Youtube-kanaal van Zij-kant over 2018 - Zij-kant
"Collection: Socialistische Vrouwen (SV) & Zij-Kant; Biografie: In november 2002 wijzigde de SV haar naam in Zij-Kant, waarmee ze het voorbeeld volgde van heel wat andere organisaties uit de socialistische zuil om een duidelijke verwijzing naar hun politiek-ideologische achtergrond te laten vallen. Meteen werd een ware mediacampagne opgestart, met een vernieuwde website en de start van een digitale nieuwsbrief onder de naam Fe-Mail. Twee jaar later volgde de erkenning als socio-culturele beweging, gespecialiseerd in het genderthema. In 2002 veranderde schrijfwijze : ZIJkant vzwGearchiveerd met Youtube-dl, versie 2020.09.20 Level of description: File; Series: 082.X.1.1: Youtube-kanaal van Zij-kant"