pk001412: Human rights - Loesch, Uwe; Maison de la Culture de la région de Mons (1992)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een zwart vlak, dat onderaan schuin afloopt. In het midden bovenaan de titel 'Human rights', de letters lopen eveneens schuin af. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"