fi000094: Inleidende film rond de vraagstelling op het ideologisch congres 1974; De welvaartsstaat - Christiaens, Maurice; Hermans, Bert; BSP (1974)
"Inleidende film rond de vraagstelling op het ideologisch congres van de BSP van 1974. Er wordt ingegaan op wat het socialisme in het verleden verwezenlijkt heeft, maar de nieuwe uitdagingen waar de Socialistische Partij in 1974 voor staat worden eveneens in beeld gebracht. De film sluit af met de toespraken van Jos Van Eynde en Willy Claes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"