af017311: 1 Meifeesten - De Neve, Marc; BSP; Van Parys, Gaston (1971)
"Affiche uitgegeven in 1971 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor het meifeest. Tekst: B.S.P. Afdeling Nevele. 1 Meifeesten. Zaterdag 1 mei om 9 u. « Vinkenzetting » ingericht door de Maatschappij « De Eikzangers » in het Syndicaal huis Langemunt. 500 fr. gratis en inleg, beker « Vooruit » aan de overwinnaar. Vanaf 17 u. in het « Syndicaal Huis » Seriekaarting – Teerlingspel – biljart. Men speelt series van 8 man, inleg 20 fr. drank inbegrepen, alle series worden uitbetaald aan 120 F. Zondag 2 Mei 1971 zaal Boerenhof Groot The Dansant ten voordele van de gepensioneerde B.S.P. leden. Verzorgen de muziek « Studio Pup » DJ'S Gilbert – Eric. BEGIN OM 19 U. INKOM 30 Fr. Wij nodigen de bevolking van Nevele en omstreken vriendelijk uit. Verantwoordelijke uitgever Van Parijs Gaston Blasiusdriesstraat Nevele. Drukkerij De Neve – te Nevele – tel.: 74.52.85. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"