fo018219: Hendrik de Man tijdens het sportvissen - Sütz
"Zwart-witfoto van Hendrik de Man (met hoed en pijp) aan de rand van een bergmeer (Lej Sgrischus, Zwitserland) tijdens het vissen. Jaren 1940. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"