fo018168: Hendrik de Man en de Tweede Wereldoorlog
"Zwart-witfoto van Hendrik de Man in militaire outfit voor de poort van het kasteel van Wijnendaele in Torhout. Mei 1940. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"