fo007657: Openingszitting Kadervorming ABVV in Ronse
"Zwart-witfoto van de openingszitting van de Kadervorming ABVV in Ronse, 5 oktober 1968. Opschrift achteraan: Kd. J. Van Es, voorzitter Kadervorming A.B.V.V. tijdens zijn openingswoord. Wij bemerken van links naar rechts. Vanwingene R., gew. sekr. AB.V.V.; G. Debunne, J. Van Es, G. Gogne en De Smeyter G. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"