pr000179: Chili oktober 1973, Chile octubre 1973 - Masereelfonds
"Copyright 1974 bij F. Masereelfonds, Stalingradlaan, 18, 1000 Brussel Een map met daarin 5 pentekeningen van een jonge Chileense schilder, wenste onbekend te blijven, was één van de vluchtelingen die in de Belgische ambassade in Santiago asiel vonden. Het was daar dat hij in pentekeningen de vervolgingen en de terreur in zijn land vastlegde. Deze map heeft niet alleen een politiek doel - het bewustmaken van onze bevolking - maar ook een materieel doel. De opbrengst hiervan zal gebruikt worden om de militanten die in Chili gevaar lopen de kans te bieden uit te wijken, en in de eerste plaats de familieleden an diegenen die reeds door de milutaire junta uit hun land werden verdreven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"