af016763: Multatulikring Gent1969, Blootsvoets in het park - S.M. Het Licht; Multatulikring (Blootsvoets in het park, Amerikaanse komedie : programma, Feestzaal Vooruit, 95e speeljaar 1968-1969)
"Affiche uitgegeven in 1969 door Multatulikring voor de toneelopvoering ' Blootsvoets in het park' op 5, 12 en 14 april 1969 in de Georges Nachezzaal in het Feestlokaal Vooruit. Een komedie door Neil Simon en regie door Frans Roggen. Acteurs: Anita Andries, Luce Premer, Marc Deschuyter (a.g.), Frans Desmet, Roger Scheire en Rik Vanderheyden. Geïllustreerd met een afbeelding van Jan Verwest uit 1964 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"