Zwarte verzen : vierde bundel - Hermans, Ward ([Antwerpen]: Hermans, 1948)
"Ward Hermans Bibliotheek Camille HuysmansPrivé-uitgaveBevat: Het stervend huis, uit het dagboek van een zwarte zwerver Losbladig"