fo016557: Toespraak van Louis Major - Van Maele, Jules
"Zwart-witfoto van het bureel van een ABVV-meeting met v.l.n.r. Jules De Coninck en Louis Major, jaren 1960. Opschrift achteraan: Het bureel tijdens de toespraak van Kd. Louis Major, Secretaris-Generaal van het A.B.V.V. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"