Fietsertjes in de dop : praktische tips voor ouders - Ruidant, Marc; Vereecke, Bénédicte (Brussel: Koöperatieve Verbruikersbeweging (KVB); Brussel: Centre Coopératif de la Consommation, 1995)
"redactie: Marc Ruidant, in samenwerking met Bénédicte Vereecke ; illustraties: Marc Vanenis"