mb000041: Interview met Patrick Vandermeirsch over vakantiekolonies - Vandermeirsch, Frederik; Vandermeirsch, Patrick (We zijn goed aangekomen ! : vakantiekolonies aan de Belgische kust (1887-1980))
"Collection: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980); Interview met Patrick Vandermeirsch over zijn verblijf in home 'AEP' in Bredene van 1964 tot 1967. Interview afgenomen in het kader van het project Vakantiekolonies aan de Belgische kust (1886-1980). Series: Interviewproject Vakantiekolonies aan de Belgische Kust (1886-1980)"