hs000535: Uilenspiegel
"Houtsnede in zwart-wit voorstellend Tijl en Nele uit een scène van Uilenspiegel. Tekst : Klaas zei tot Uilenspiegel : 'Mijn zoon, ontroof aan mens noch dier ooit de vrijheid, die het grootste goed ter wereld is '. Ch. De Coster. Aandenken 50 jaar afd. Sint-Niklaas. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"