Comité Moscou '80 (Bruxelles)
"Redactie: Jos Boni (éditeur responsable), rue Coenraets 46, 1060 BruxellesAdministratie: rue de Mérode 175, 1060 BruxellesArchief 'Belgische afdeling van de Vierde Internationale'"