af002786: Belgische Unie voor de Verdediging van de Vrede. De vrede ligt in onze handen - BUVV
"Affiche uitgegeven tussen 1949 en 1972 door de Belgische Unie voor de Verdediging van de Vrede (BUVV). Tekst: Belgische Unie voor de Verdediging van de Vrede. De vrede ligt in onze handen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"