Recent onderzoek naar de geschiedenis van immigranten in België = Travaux récents en histoire de l'immigration en Belgique - Morelli, Anne (Gent: Jan Dhondt Stichting, 2007)
"Anne Morelli ed. Themanummer Belgisch Tijdschrift voor Nieuwste Geschiedenis, 37(2007)3-4"