te000150: Industrielandschap - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Tekening, afbeelding van een fabriek in een glooiend landschap. Rechtsonder datum, 1 augustus 1968. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"