fo023579: Staking, Spoorwegen - Dirven, Tim
"©Tim Dirven Zwart-witfoto van een jongen die naast een vuilbak, in een treinstation, zit met daarin vakbondsvlaggen van het ABVV tijden een staking van het spoorwegpersoneel. Brussel. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"