fo028233: Halles, Café - Krull, Germaine
"© Succesion Germaine Krull, Museum Folkwang Zwart-witfoto van een man met bretellen en een man aan de toog in een café. De hallen, Parijs. Jaren 1920. Germaine Krull. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"