af001529: Walter Simonet - SP (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door SP (Antwerpen) voor de provincieraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Walter Simonet. Tekst: Geef uw toekomst in goede handen! SP Walter Simonet 8e plaats Provincieraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"