"Wij willen met cULTUUR liever het eerste dan het laatste woord over iets zeggen." Een gesprek naar aanleiding van de lancering van cULTUUR, Tijdschrift voor etnologie - De Nil, Bart (Brood en Rozen : tijdschrift voor de geschiedenis van sociale bewegingen)
"Bart De Nil"