te001547: Collage van een uil en religieuzen - Wilchar
"Collage met een tekening van een uil en een uitgeknipte foto van een groep nonnen onder een paraplu. Onderaan links gesigneerd Wilchar. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"