fo025638: Bezoek aan de Foyer van Burgemeester Mosaert
"Collection: Foto's van het bezoek van burgemeester Monsaert aan de Minardschouwburg; Zwart-witfoto van het bezoek aan de Foyer van de Minardschouwburg in Gent door burgemeester Mosaert, 1980. Links van hem kunnen Romain Deconinck en Yvonne Delcour herkennen. Series: Foto's van het bezoek van burgemeester Monsaert aan de Minardschouwburg; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"