pk001308: Krieg und Frieden. 12. 13. Juni Friedensmarkt - Achten, Udo; WI-Verlag (1982)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend verschillende industrietakken met op de achtergrond een tank met het vredessymbool. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"