af002153: Marcel Stroobants - SP; Peeters, Frans (1987)
"Affiche uitgegeven in 1987 door Socialistische Partij (SP) (Diest) voor de parlementsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Marcel Stroobants. Tekst: Marcel Stroobants Opvolger Kamer 4e plaats SP met z'n allen vooruit."