fo000978: 1 mei, Gent
"Zwart-witfoto van propaganda voor het dagblad Vooruit in de 1 meistoet. Gent, Cataloniëstraat: 1 mei 1928. Opschrift: Vooruit is het brood van den werkersstrijd. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"