fo007021: Eugène Peeters op het werkcongres Natuurvrienden ATB - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van Eugène Peeters die het woord voert op het werkcongres Natuurvrienden ATB (arbeiderstoeristenbond) op 24 mei 1953. Congres georganiseerd n.a.v. 25 jaar Natuurvrienden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"