fo014138: Anseelefeesten - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van de toeschouwers van het massaspel Strijd in het feestpaleis in het Citadelpark, opgevoerd n.a.v. de inhuldiging van het monument/standbeeld van Edward Anseele en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België), Gent, juni 1948. Onderschrift: Blik in de zaal. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"