Voor Allen : editie Roeselare-Tielt (Roeselare: BSP; BWP; SP)
"Tot mei 1940 onder de titel: 'nieuws uit Roeselare Tielt'. Na de tweede wereldoorlog verchijnt deze editie onder de titel: 'Arrondissement Roeselare-Tielt : orgaan voor staatsburgerlijk, sociaal en kultureel vormingswerk'7 nov 1986: blad Federatie van Socialistische Mutualiteiten van Zuid- en Midden West-Vlaanderen : editie Roeselare-TieltVanaf (1992) 2 tot (1992)23: blad van de Socialistische Mutualiteit van Zuid- en Midden West-Vlaanderen - Bond Moyson : editie Roeselare-TieltRaadpleeg de microfilmrollen voor de jaargangen 1934-1938Periodiciteit: wekelijks. - tweewekelijks vanaf 1984"