dip000152: Wereldtentoonstelling 1953 Brussel, Drukkerij het licht Gent - Buisseret, L.
"Diploma, met daarop de tekst: Bruxelles Exposition Universelle et Internationale - 1953 - Brussel Algemene Wereld Tentoonstelling - Groep XXII klas 137 België - Diploma van Grootprijs in deelneming toegekend aan Drukkerij Het Licht Gent Lid van het Gemeenschap der Socialistische Kooperatieven. Tekening van Louis Buisseret, hij was een Waals-Belgische kunstschilder, tekenaar en graveur. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"