VU-voorzitter Bert Anciaux kiest voor confronterende aanpak : "Liever één dwarsligger dan tien mooipraters" - de Kok, Remko (De Gay Krant, onafhankelijk homofiel maandblad)
"Remko de Kok Fonds Suzan Daniel (FSD)"