pr000824: Neubauten in Brüssel - Horta, Victor; Röder, C. G.; Wasmuth, Ernst (1900)
"Collection: Neubauten in Brüssel; Prent in zwart-wit voorstellend een woning in de Turijnstraat 12, ontworpen door architect Victor Horta, in de reeks 'Neubauten in Brüssel, Moderne Städtebilder'. Trapleuning en wandversiering. Series: Neubauten in Brüssel; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"