fo011998: Koningin Astrid op bezoek in Menen
"Zwart-witfoto van Koningin Astrid die tijdens haar bezoek in Menen bloemen krijgt, jaren 1930. Opschrift achteraan: De Koningin te Meenen. Na het verlaten der woning van Georges D'Hondt gelegen in de Congresstraat wordt HM. Koningin Astrid door een meisje bloemen aangeboden. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"