fo029008: NCOS project 2207, Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC, Uruguay - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 2207; Kleurenfoto, van de tomatenteelt. Tomaten, uien, knoflook, zoete aardappelen en pompoenen zijn de belangrijkste gewassen die geteelt worden in de regio. NCOS project 2207, Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC, 1989-1993. Een realisatie van IDES; Instituto de Investigaciones y desarollo. Land/Regio: Uruguay; Code: URUGUAY/90; Projectnaam: Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC; Series: Projectnummer: 2207; Land/Regio: Uruguay; Code: URUGUAY/90; Projectnaam: Promotie van groepen kleine landbouwers in het kader van de FNEC; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"