fo007189: André Vanden Broucke op een ABVV-congres (1973)
"Zwart-witfoto van André Vanden Broucke, nationaal secretaris ABVV, op een congres in Oostende. Opschrift achteraan: ABVV-kongres te Oostende. Nationaal secretaris Vanden Broecke verdedigt het moreel verslag. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"