Welke specifieke gezondheidsvoorzieningen treffen Vlaamse specialisten voor Ali en Fatima : inventaris en aanzet tot evauatie - Peeters, R.F.; De Muynck, A. (1994)
"Uit : Tijdschrift voor Geneeskunde (1994) 5"