af010700: Voor veilig en gezond werk. December - ABVV Textiel, Kleding en Diamant (TKD) (2002)
"Affiche uitgegeven in 2002 door het ABVV Textiel, Kleding en Diamant (TKD Gent) voor de preventie van arbeidsongevallen. Afbeelding: kleurentekening van een hand met vlam onder een stromende kraan. Tekst: ABVV Textiel-Kleding-Diamant als 't erop aankomt. Voor veilig en gezond werk. DECEMBER. Wat moet ik doen? Gebruik stromend water bij brandwonden. Affiche PREVENT. INFO. Opvoedingstraat 143 9000 Gent Tel. (09) 242.86.86 Fax (09) 242.86.96. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"