af005063: Nicaragua in klank! - Oxfam-Wereldwinkels; Dreezen, Jan
"Affiche uitgegeven in 1984 door Oxfam-Wereldwinkels voor de release van de dubbelelpee 'April in Managua. The Central American Peace Concert' met latin en pop uit Centraal-Amerika. Tekst: Nicaragua in klank! Dubbel-elpee (550- fr.) met o.a. Luis Enrique Mejia Gedoy - Daniel Viglietti - Mercedes Sosa - Silvio Rodriguez - Carlos Mejia Godoy. Verkrijgbaar in alle Oxfam-Wereldwinkels v.z.w. 091 21.64.04, Platenwerkgroep. Verantwoordelijke uitgever: Jan Dreezen, Burggravenlaan 62, 9000 Gent, 091-21.64.04. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"