fo016761: Spaanse burgeroorlog - Corman, Mathieu (1936)
"Zwart-witfoto van een verwelkomingsbericht van het Comisariat de Propaganda de Catalunya voor alle vrijwillige miliciens tijdens de Spaanse Burgeroorlog. Tekst : Hommes libres du monde entier, soyer les bienvenues chez les peuples libres d'Ibérie. La Catalogne et l'Espagne vous saluent. Frans-Spaanse grens, vermoedelijk 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"