gou000598: Dorpszicht - Wilchar
"Gouache op papier voorstellend een wegel met afrastering en een dorpszicht aan de horizon. Rechsonder gehandtekend Wilchar zn de datum '43. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"