De twintigste eeuw door de ogen van August Sander = The Twentieth Century through the Eyes of August Sander - Selier, Herman (Amsterdam: IISG, 1989)
"Herman Selier Verschenen ter gelegenheid van de tentoonstelling van het werk van August Sander in het Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis van 14 september tot 1 december 1989"